Ambassadører

Ambassadører

Navn: Leon Kofoed
Alder: 28
Erhverv: Professionel OCR atlet og underviser på CBS
Resultater: 2x Europamester i kort-distance OCR samt Verdensmester i OCR stafet.
Diverse: Det er ikke lang tid siden jeg prøvede “brændende kærligha a’la Macro” – og tro det eller ej, det var måske mit favoritmåltid! Simple is good, life is good.
Hvad Macro gør for min hverdag: Jeg er et snack-monster. Jeg er altid sulten og jeg er en smule utålmodig omkring kalorierne, så når hverdagen er travl går det ofte galt. Som professionel atlet forbrænder jeg meget af indtaget igen, men jeg føler mig tom.. Den følelse stoppede da jeg begyndte hos Macro! Jeg får rigeligt med kalorier, store måltider og grundstenen i min daglige kost er sund og nærende. Jeg er ikke lidt så sulten efter snacks og sukker, jeg er motiveret til at gøre en forskel og det har positive resultater for min sport. Og hey, så har jeg 1 time ekstra om dagen til at slappe af i stedet for at handle ind og lave mad!

NavnRebecka Vitesson
Alder: 26
Yndlings ret fra Macro: Pulled karry kylling til frokost eller kyllingedellerne
ErhvervFuldtid professionelle crossfit atlet 
Resultater: 2x Europamester i kort-distance OCR samt Verdensmester i OCR stafet.
Ting du har opnået: Store ting: Regionals 2018 og Games 2018 som hold. Også kvalificeret til Games i år men som desværre er blevet aflyst grundet Corona. Har også deltaget i andre store konkurrencer internationelt fex, wodapalooza, dubai crossfit Championship, french throwdown. 

Næste mål er at prøve kvalificere til Games som individuel! 

 

 

For mig handler det ikke altid om at nå at få spise ordentlig i stressede perioder, men også husk på at spise de dage hvor jeg har rest day. Mange gange kan jeg glemme eller spring fra fordi jeg ikke har nogen mad færdig, hvilket påvirker min træning og præstation. Det her er den største forandring siden jeg startede med Macro Måltidskasser og jeg føler mig meget mere frisk da jeg får i mig den mad jeg har brug for i de rigtige tidspunkter! 

NavnJesper bergstrøm 
ErhvervForedragsholder og businesscoach 
Diverse: Jesper bergstrøm er en af danmarks mest bookede foredragsholder. 

Han har skrevet bestselleren “smil dig glad” og været vært på tv programmerne “taler du kropssprog” og “mød dit urmenneske” 

Jesper har specialiseret sig i salg – kropssprog og motivation. 

Maden fra Macro giver mig meget mere energi – overskud og gør at jeg kan bruge tiden på alt det der er vigtigt og sjovt at lave. 

 

Navn: Sarah Lindasdatter Krarup
Alder: 41
Erhverv: Advokat
Kort præsentation:
Jeg elsker at træne på konkurrenceniveau og har gjort det hele mit liv. Jeg dansede klassisk ballet og dyrkede gymnastik som barn og ung og begyndte først at løfte da jeg startede til CrossFit som 30-årig. Jeg blev hurtigt bidt af CrossFit og derefter også af olympisk vægtløftning og styrkeløft. Jeg gør mig altid umage, selvom jeg kun træner i min fritid, og det har bragt mig langt.

Vægtløftning: dansk mester, dansk rekordholder, Nordisk mester, EM (nr 15), VM masters (sølv)
Styrkeløft: dansk rekordholder i squat, bænk og trekamp

CrossFit:

CrossFit Games (teams) 2009 og 2011 (VM)

CrossFit Regionals (teams) 2011-2014 (EM)

Top 100 world wide (age qualifier)

Fitness:

Dansk mester, overall vinder women’s physique 2017

Arnold Classic Europe, Barcelona 2017

NPC East Coast Championships, USA 2017

Iron Rebel Fitness 2018 (vandt PRO card)

Hele 2018 og 2019 har jeg brugt på at være knæskadet og på at genoptræne. Nu er jeg endelig ved at være tilbage på niveau og stiller pt op i nogle CrossFit-konkurrencer i Danmark og Sverige, og det er faktisk gået over al forventning.