OM MACRO

Vi hos Macro har 1 fokuspunkt! Nemlig at implementere en planlagt kost til din hverdag, hvor alt er klaret for dig. Vi ønsker nemlig at du skal bruge tiden på det der motivere dig aller mest. 

Vores måltidskasser indeholder hovedretter og mellemmåltider. Alt er forberedt for dig, du skal blot åbne bakken og spise dit måltid. Vi har fokus på kalorieindhold, energifordeling og variation af de retter vi tilbyder. Så ja! Det bliver ikke nemmere for dig, ved køb af vores måltidskasse, køber du ikke bare mad, du køber også tid! Tid som du kan bruge på familie, karriere eller sport.

Vision

Vi ønsker at sprede så meget glæde og god energi til så mange mennesker som muligt. Brug din tid på hvad der gør dig glad og giver dig god energi, så klarer vi madlavningen.

Macro: Take a healthy way. Her ses Macro Næstveds grønne logo

Manden bag Macro

DSC08019.jpg

Chano Nielsen

Stifter af Macro, Uddannet personlig træner og fitness instruktør på CPH West og Kostvejleder

Jeg er bosat i Næstved med min kæreste  Rikke, søn Elliot og datter Naomi. Jeg har igennem hele livet dyrket min sundhed, +20 år som fodboldspiller (+10 år som elite) og 13 år i fitness branchen. De sidste 8 år har jeg været fuldt beskæftiget med at ændre folks livsstil. Jeg har arbejdet som fitness instruktør og personlig træner inden jeg startede Macro. Igennem de sidste 8 år, har jeg hjulpet +1000 klienter med at ændre deres livsstil.

Jeg er drevet af at optimere fysisk og mentalt velvære. Det mener jeg Macro konceptet kan være medvirkende til.

Vil du i kontakt med os?

Vi vil hellere end gerne hjælpe dig. Du kan både ringe til os på telefonen, skrive os en mail eller sende en besked på messenger. Tøv ikke med at kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Find vores kontaktoplysninger nederst på siden